Erika Lindeblad

Frukostbild

Kategori: Träning

 
Underbara morgonstund. 

Gårdagen var en bra dag. Träffade min fina vän och vi hade supermysigt! Gjorde ett bra träningspass och hade en bra kväll framför tven. 
Idag är jag uttråkad. Hejdå.

Kommentarer

 • Emelie säger:

  Heeej!!!

  Jo, jag vet vad du gått igenom och jag vill aldrig hamna där då jag märkt att du hade det jobbigt och för att det är en sjuk sjukdom att gå runt med. Den är troligtvis mycket jobbigare än vad jag anar när jag bara tänker på den.

  Det med att vara stolt över mig själv är lättare sagt än gjort. Jag jobbar på det, men verkar gå åt totalt fel håll. Jag väger mig inte, jag bara mäter och när jag gjort det har jag inte sett någon skillnad. Fast jag märker skillnad, jag blir starkare, vilket är ett av mina många mål. Och många andra ser och känner skillnad när vi träffas. Det är bara huvudet på mig som är negativt. Jag försöker och kommer fortsätta kämpa med att bli mer positiv i mig själv.

  Träningen för mig är inga måsten utan det är bara ren vilja i dom. Där är jag väldigt duktig på att lyssna på mig själv, orkar kroppen inte göra det så gör jag det inte. Träning har alltid varit en stor del av mitt liv då jag tränade väldigt mycket innan gymnasiet, handboll/fotboll 5-7ggr/veckan. Så träningen känns bara bra för mig, både fysiskt och psykiskt. När jag tränar så försvinner allt annat. Det är bara jag och jag mår bra, lugnt som intensivt pass. Och skulle jag nu åka och träna fast jag inte orkar så märker jag det där och åker hem igen. Det ger inget om jag inte kan ge allt.

  Det är mest maten som ställer till det för mig, för jag har mina mål (stark, fast, hälsosam kropp) som jag vill nå. Jag har experimenterat väldigt mycket för att se vad som passar mig, men inte riktigt hittat det än. Jag äter mer än det som visas, verkligen! Älskar mat! Dock så har jag märkt att jag äter för mycket frukt. Måste faktiskt hålla med dig om att jag inte äter speciellt mycket rött kött! Inte tänkt på det tidigare. Min lillebror har järnbrist, så jag bad doktorn kolla efter det först och främst. Tror själv att det kan vara det.

  Tack så himla mycket för din fina kommentar!! Jag blev lite paff när jag såg att du skrivit en sån lång och "fin" en till mig. Trodde jag aldrig, men är riktigt tacksam över den. Behövde en sån kände jag!! <3

  Svar: Jag vet att det är lättare sagt än gjort, att vara stolt över sig själv, att acceptera den man är. Jag jobbar också med det varje dag. Men jag har kommit en bra bit på väg. Fundera inte så mycket på vad andra tycker och tänker om dig. För det viktigaste är att du mår bra. Du måste komma ihåg att det är du själv som är den viktigaste personen i ditt liv. För du är bra och du är fin precis som du är.

  Bra att du kollat upp din trötthet osv. Det är inte helt omöjligt att det är så att du har järnbrist. Men som sagt bra att du kollat upp det och får reda på vad det kan vara!
  Ivilket fall som helst. Ta hand om dig och bara hör av dig om du undrar över något. Och försök vara positiv mot dig själv. Vad glad över det du gjort såhär långt och ställ inte för höga krav på dig själv så ska du se att det snart blir bättre! :)
  Erika

  2013-05-09 | 15:53:05
  Bloggadress: http://ayeartogo.blogg.se

Kommentera inlägget här: