Erika Lindeblad

Sånt som sitter där hela livet.

Kategori: Vardag

Igår var det lördag och jag hade en helt underbart fin dag. Spenderade dagen i stan och gjorde bland annat en tatuering! Tänkte visa den nu. Har ingen jätte bra bild som gör min fina tatuering rättvisa. Men jag är så himla nöjd. Tatueringen är tillägnad till min gammelfarmor, Alva, som gick bort för ett och ett halvt år sedan och skulle fyllt 95 år i morgon. Hon var speciell för mig, för många. 
 
 
En linneblomma, som var hennes favorit och som fanns på kistan som hon begravdes i. Jag saknar dig. 

Seriesegrare 2012

Kategori: Fina stunder

FY FAN SÅ FINT. DEN SATT DÄR DEN SKULLE! 
 

Hej där!

Kategori: Vardag

Inge vidare till uppdatering idag men dagen har varit fullspäckad! Stan hela dagen med lillasyster, hälsat på mormor, lite träning och haft kvalitetstid med världens bästa familj. Fin lördag. En av de bättre på länge faktiskt. I morgon väntas en viktig fotbollsmatch. Serieseger eller inte. Vi ska bara vinna. 
 
Förövrigt har jag gjort en sak som jag bara måste visa. Men det tar vi i morgon! Pussssss
 
 
 
 

Kategori: Tankar

70 minuter löping

Kategori: Träning

Avverkade 70 minuterslöpning innan i en fin höstkväll. Så himla skönt! Löparlycka på högnivå. Efter det har jag hämtat min lillasyster, handlat, lagat mat och nu ska vi äta. Är så jäkla hungrig! Till efterrätt blire Ben&Jerrys! 
Fin fredag med världensbästa! 
 
Hej så länge. 
 
 

Höstpromenad

Kategori: Vardag

Nu på förmiddagen, efter frukost, tog jag en liten promenad med vår fina hund. Solen skiner. Det blåser kalla vindar men det är ändå skönt.Höst-skönt. Det är fuktigt och blött överrallt. Men ändå friskt. Hösten är här. Jag njuter faktiskt lite. 


 
Vi hörs senare! puss

midnattstankar

Kategori: Tankar

Jag skulle kunna älska dig. Det skulle jag verkligen kunna. Jag skulle kunna älska dig till den grad du förtjänar och jag skulle ta till vara på varenda sekund jag fick tillsammans med dig. Jag skulle kunna ge dig så mycket. Jag skulle kunna offra så mycket för dig.
Men det tänker jag inte göra. För jag vet att du inte skulle göra det samma för mig. 
 

Jag välkomnar ledigheten

Kategori: Vardag

Jobbat sex dagar i sträck och nu välkomnar jag fyra dagars ledighet med öppna armar. Guu det ska bli så skönt! Denna helgen väntar endel trevligheter som jag absolut ser framemot. En av de sakerna är att min älskade lillasyster kommer hem och jag blir åter igen så där löjligt lycklig! 
 
 
Min andra halva. Älskade syster.♥

Tänk vad lite kläder kan göra.

Kategori: Träning

Hela morgonen har jag sprungit runt i mina nya träningskläder och skor, som förövrigt är helt fantastiskt sköna och kännt mig sådär löjligt lycklig.
Jag väntar bara på att få använda dem! Och jag tror bestämt att så fort frukosten lagt sig ska jag känna på de nya kläderna, skorna får vänta på sin premiär, i ett sånt där typiskt höstväder men ack så härligt löpväder. Regnet. Jepp älskar att löpträna i regn. Hade dock egentligen planerat en vilodag. Men en kortis kan jag unna mig innan jobbet väntar. Det förtjänar jag! :) 
 
 
 
Löparlycka, träningslycka tror jag att det kallas! 
 
 

Träningskläder. Lyckaaa

Kategori: Träning

Idag kom mina träningskläder jag klickade hem förra veckan och jag blev alldeles lycklig. Dagens höjdpunkt. Säger kanske mer om min dag än om kläderna! Men jag är glad. Träningspepp och inspiration. 
 
 
Det var det jag hade att säga och visa för stunden! Tack för mig så länge! 

Tjugosjätte september tvåtusentolv.

Kategori: Vardag

Hej där! 

Min blogg har legat lite nedlaggd ett tag och det finns en del orsaker till det. Jag har hittat tillbaka till livet och inspirationen till livet, träningen och allt vad det innebär är större än någonsin. 
Jag har även fått tillbaka min inspiration till bloggen men vi får se hur länge det håller i sig. Jag skriver kanske något inlägg någon gång ibland och förmodligen kommer det handla om träning, mat och tankar. Kanske gör denna bloggen till lite mer träningsdagboks-blogg. Vem vet vi får se vad jag känner för. 
 
Nu ska jag plocka ordning på mitt rum. Sen träna. Löpning och bålstyrka står på schemat idag! Efter det laga mat och sen blir det jobb hela eftermiddagen, kvällen. Hej så länge! :)
 

Det fina och onda i kärlek.

Kategori: Tankar

I natt låg jag vaken hela natten och önskade att du skulle hålla om mig så som du brukade göra. Tycka om mig på det sättet du brukade göra. Du gjorde det så bra. Det var så fint. Jag mådde så bra. Jag antar att jag saknar det.