Erika Lindeblad

Hej Kläppen!

Kategori: Fina stunder

 
Igår kväll kom jag fram till mitt nya hem efter en heldag i bilen behövde jag träning och träning blev det. Idag har jag jobbat tio timmar och tränat. Nu är jag trött och ska snart sova. Upp i morgon och jobba tio timmar igen. Pengar rullar in! Och än så länge trivs jag så himla bra! :) Hoppas det fortsätter så!

Bjuder på två bilder från idag:) Ta hand om er! :*

På resande fot

Kategori: Vardag

Hej! 
Idag lämnade jag min familj, Glasholm och Småland för några månaders jobb i Kläppen. Just nu befinner jag mig i Norrköping. Jag mellanlandar här för att inte ha så långt att åka i morgon. Blir ju bara sex timmars körning i morgon.. yey. Ser inte framemot det men vad har jag för val lixom! Hehe. Jag kan inte fatta allt detta. Hoppas jag kommer trivas! :) 
 
Idag innan jag åkte hit. Bjöd jag två av mina finaste vänner på frukost som nu förtiden bor i Norge. Åh jag saknar dem. 
 
Bild från igår. Gosade med kissen och njöt av sista kvällen hemma på länge! 

träffa vänner, flytta, julafton

Kategori: Vardag

Hej på er! 
Jag har verkligen inte haft tid att blogga. Packat, köpt julklappar, kramat vänner hejdå, umgåtts mad familjen, jobbat, tränat osv så jag har haft fullt upp! Och i morgon börjar min resa och jag är åter i Glasholm i April. Galet kan inte förstå detta! Det är sjukt..! 
Nåja nu ska jag äta julgodis och mys med systeryster framför en film. Åh älskar julen! 
 
 

hejdå-muffins

Kategori: Vardag

Hej där!
Snart ska jag bege mig till jobbet. Har bara tre arbetspass kvar innan jag flyttar. Lite sorgligt. Jag är så splittrad när det gäller det här med att flytta. Kan längta jättemycket och andra sekunden vill jag bara vara hemma. 
Idag har jag bakat hejdå-muffins men julkänsla. Mandel och pepparkaksmuffins med kanelglasyr. Blev så fina att jag nästan inte vill ge bort dem hehe. 
Nää nu måste jag göra mig i ordning. Ikväll kommer älskade lillasyster hem och myser med mig. Bäst! 
 

Pepparkakshus

Kategori: Vardag

 
Igår efter träningen inne i stan åkte jag till en fin kille och bakade pepparkakshus, kollade film och hade det super fint. Vi blev nöjda med vårt hus och vi plockade fram våra mest kreativa sidor. Haha. Kul hade vi iallafall. 
Idag har jag spenderat hela dagen med honom. Fint! Och när jag kom hem snörade jag på mig joggingskorna. Härligt. 
 
Nu ska jag göra Choklad och bananglass. Hejdå! :*

morgonlöpning & Frukost

Kategori: Träning

 
Morgonträningen idag blev 45 min löpning och sedan en bananpannkaka med jordnötssmör, banan och blåbär. Två rostade mackor med skinka,gurka, paprika och en med brieost, gurka och paprika. Smaskens!
Har fått dille på bananpannkaka och jordnötssmör. Så jädra gott! 
 
Nåja ha en fin dag. Puss:*

Tredje adventsmys och sånt

Kategori: Fina stunder

Kokat risgrynsgröt, julstädat, bakat lite julgodis, jobbat och bjudit över farmor och farfar på gröten jag kokade tidigare under dagen. Idag har jag hunnit med endel. Ibland är jag effektiv och ikväll har jag haft en jättemysig kväll tillsammans med mamma, pappa, farmor och farfar. 
 
En bra dag, utan träning. Nu är jag laddad för en rolig och energirik träningsvecka då denna veckan har varit en lugnare, uppbyggande träningsvecka. Sånt behövs också. Så nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen.
Hoppas ni haft en fin dag! Godnatt:) 
 
 
En sommarbild på Farmor och Farfar får pryda detta inlägg. 
 
 

Om gårdagen

Kategori: Fina stunder

 
HEJ
Igår var jag som sagt på tävling i Karlskrona. Jag lyckades springa hem en guldbricka. Nöjd. Idag har jag fått order från coachen att ta en vilodag. Så idag planerar jag att bjuda farmor och farfar på adventsgröt efter jobbet. Så nu kokas det gröt och kanske ska jag baka lite julgodis. Nåja vi får se! Vid tre väntas jobb. 
 
Ha en fin dag och trevlig tredje advent! 

Tävlingsdag

Kategori: Träning


Banan & chokladpannkaka toppat med jordnötssmör, banan och hallon. Rostat fröbröd med ägg&paprika, Skinka&paprika. Yummmi!
 
Hej! 
Jag är laddad. Ska bli kul men jag är nervös och det ska man väl vara! Började iallafall dagen med en god frukost tillsammans med pappsen. Sen har vi kollat julkalendern och nu en film. Mysigt!
Hoppas ni har en fin dag! Puss :*

Borde bli kock

Kategori: Vardag

 
Bjöd mamma och pappa på middag ikväll. Oxfile, svamp, potatisgratäng och sallad. Så jävla bra jobbat av mig. Till efterrätt mumsade vi på merci-choklad. Bra kväll, bra uppladdning inför i morgon. Nu ska jag sova. Godnatt! 

nobody sees, nobody knows

Kategori: Om mig

Morgonträning och besök hos frisören

Kategori: Fina stunder

Mitt besök hos frisören blev över förväntan. Mitt hår var inte så slitet som jag trott det skulle vara så I am happy! Dessutom måste jag bara berätta om min morgon. Min morgon träning. Ren lycka! 50 min ute i kylan. Gick från mörk och stjärnklart himmel till orange-rosa med soluppgång. Går inte beskriva känslan. Men så himla fint. Träningslycka och löparglädje helt enkelt!
Och om jag inte sagt det så ska jag tävla på lördag! Ska bli himla kul men är redan nervös. Nähe nu ska jag laga lite lunch med mamma. Hare fint! :*

Bild från google

13 december - lucia

Kategori: Vardag

Jag har inte tid för att blogg egentligen ska iväg och klippa mig.. Hon kommer klippa av allt mitt hår. Vill inte men måste ju.. heh. Annars så är jag lite ledsen över att jag inte har någon julstämmning överhuvudtaget måste ändra på det. Nähe! Vi hörs senare! :) 

12-12-12

Kategori: Tankar

Jag längtar efter dig så det gör ont. 
 

When christmas comes to town

Kategori: Träning

Min frukost var allt annat än julig dock väldigt god. Lång härlig frukost med snöstorm (nästan iallafall) utanför fönstret. Mysigt.
Testade även att dricka te idag till frukost. Jag dricker inte te min mage gillar inte det konstigt nog. Men igår när jag var i stan så hittade jag ett te på Indiska som luktade så himla juligt och gott att jag var tvungen att köpa det..Haha. Te går bra att dricka om man har massa mjölk i så så fick det bli! 

Snart äre dax för en löprunda i snöstormen. Uppfriskade och förmodligen kallt. Efter det väntas jobb! 
Nåja ha en fin dag och ta hand om er! :* 

 

Nu tändas tusen juleljus..

Kategori: Träning

Hej! 
 
Igår startade jag dagen med en löprunda. Så himla skönt. Friskt, kallt och helt underbart skönt! Bästa starten för att sedan få avnjuta en god frukost framför julkalendern. Mellan 10- 19.30 jobbade jag järnet så igår när jag kom hem låg jag i soffan hela kvällen. Skönt. Kan förresten rekommendera en film. Lucky one. Fin och helt okej bra! Dock ingen julfilm. hehe. 
 
Idag städar jag mitt rum och lyssnar på julmusik, ledig idag. Ska in en sväng till stan med mamma och pappa ieftermiddag och sen är det träning!
Ha en fin dag! :) 
 
Bananpannkaka men jordnötssmör, banan, varma hallon och så lite knäckebröd till det! Gårdagens frukost alltså som även fick bli dagens. Åh så gott! :) 
 
 
 
 

2012-12-08

Kategori: Träning

Hej på er! 
Uppe med tuppen för att se till att verksamheten på jobbet rullar på! Jag hade alltså öppningen idag. Efter jobbet tog jag mig en löptur i snövädret. Snöigt värre, kallt, jobbigt men väldigt skönt. Jag har även hunnit med att baka lite muffins. Geisha och dumlemuffins. Yummmmi. Eller det vet jag inte än men smeten och godisarna var goda iallafall. 
Nåja, ikväll ska jag hänga med familjen, hemgjord pizza ska göras och ätas bland annant iallafall. Fint. I morgon väntas jobb. 10-19.30. hejhå! Pengar rullar in.
Nähe dax för handboll! Ha en fin kväll! :)
 
 
Inga Lussekatter här inte. Inte än iallafall.. 

Att träna på vintern

Kategori: Vardag

Springa i -10 grader en solig förmiddag med klarblå himmel och snö kan vara en härlig upplevelse inte minst för mig. En härlig löprundan fick det bli innan lunchen idag och den var verkligen härlig och riktigt jobbig. Åh så underbart. I ca 70 min sprang jag runt (läs halkade) i skogen och på vägarna. Löpar lycka på hög nivå. Älskade träning. 

Snart dax för jobb. Måste fixa mellis typ nu så jag kan fylla på med energi framåt kvällen. Idag är jag lite extra lycklig. Min lillasyster har kommit hem och är hemma hela helgen. Massor av julmys och kvalitetstid med henne blir det helt enkelt. Synd bara att jag jobbar mycket i helgen.. 
 
Ha en fin dag! Och missa inte damernas handbollsmatch ikväll. Det gör jag och jag är ledsen för det. Hejdå! 

 
 

Onsdag

Kategori: Träning

Hej! 
Hoppas ni mår bra:) Jag är trött men hade en bra kväll igår med min fina vän. Blev även en sväng på stan innan vi skildes åt. heh. Han är bra den där Lukas! :) 

Dagens träningspass gick bra. Halkigt och kallt men kul! Som vanligt! Älskar Onsdags träningarna! :) Efter träningen har jag bara legat i soffan. skönt! 
Förresten i måndags köpte jag lite nya skidkläder. Kanske visar någon dag! 
Ha det fint! :*
 
 
En liten midsommar-bild såhär i vintertid. 
 
 

Hej!

Kategori: Vardag

Lite dålig uppdatering har fullt upp helt enkelt! :) Hoppas ni mår bra osv. Jag saknar mina vänner i Norge och ikväll kommer en fin vän till mig. Lite filmmys och sånt där! Trevligt! Nu ska jag äta. Hejdå! 

 
Min fina vän Lukas som kommer på besök ikväll! :) 

On the Road

Kategori: Vardag

Hej! 
Nu är jag på väg hem. Är uttråkad och har ont i rumpan.. 
Ikväll blir det träning och adventsmys. trevligt! :)
 
Hejdå! 
 

Direkt från Norrköping

Kategori: Vardag

Hej på er!  Har ni en fin helg? Det har jag. 
 
Förstår att ni har saknat mig men jag har inte riktigt prioriterat datorn. Har umgåtts med alla fina, underbara människor här. Har verkligen så himla trevligt och bra som vanligt när man är här! Så underbart att hänga med hela familjen också. 
Idag har vi varit en sväng i stan och ikväll ska vi bara ta det lugnt. Skönt. 

För övrigt har jag träningsabstinens typ. Haft två vilodagar nu och det kryper i hela kroppen efter en härlig löprunda eller riktigt svettigt träningspass. Nåja det får vänta till i morgon eller något. Ha en fin lördagskväll!