Erika Lindeblad

Hemma från en resan som hade nästa allt

Kategori: Fina stunder

Lite bilder från resan!
fina klasskamrater, fin resa som förmed sig fina,& galna minnen. (för vissa, haha)

..

Kategori: Vardag

Just nu har jag ingen inspriation, tid eller lust att lägga ner så mycket tid på bloggen. Bara så ni vet! Jag återkommer när jag får lite mer tid och inspriation. Förövrigt åker jag till Polen på klassresa på torsdag. NICE!
Hejsvejs sålänge! :)

Mina dagar tillsammans med fina människor

Kategori: Fina stunder

Påskhelgen har jag, om ni missat, spenderat i Norrköping och jag har haft det mer än bra! Här kommer ett litet smakprov vad jag och min Gustav gjort. 

Vaknade tidigt och kollade pippi

Åkte och shoppade i dessa kläder

Ser måttligt road ut

åt god mat och gula ägg

Busade och gosade med söta barn

Spelade bordshockey

promenerade i underbar miljö och pepp-pratade.

Helt underbara dagar och jag känner mig verkligen som en ny människa. Ikväll sitter jag och äter godis trots att jag egentligen är mätt. Men jag har fått nog av allt skit. Jag måste ta mig tillbaka och bli frisk och fri. Godis  kan hjälpa mig att gå upp de kilorna jag behöver och mat också såklart men bara mat har inte hjälpt hittils så..

Leta påskägg

Kategori: Fina stunder

Åh jag har haft ett par helt underbara dagar i Norrköping tillsammans med min fina pojkvän! Det har varit världens vändning för mig! Jag har så mycket energi och kraft att stå emot min ätsörning det beror väl på all mat jag ätit men jag bryr mig inte och vet ni? Jag har ätit godis på en tisdag. EN TISDAG! utan ångest och det är stort för mig. En liten grej för er/dig kan vara en stor grej för mig och detta är en sån sak.
Som ett plus i kanten hade mamma fixat ett påskägg till mig som jag fick leta efter när jag kom hem för en timme sedan ungefär. Åh jag är pepp på livet och det är så skönt att känna såhär! Hoppas det håller i sig! :)
Tack för mig så länge!
mitt påskägg jag fick av mamma :)

Jag har det bra

Kategori: Vardag

Jag har det bra. Väldigt bra! Jag njuter av mina dagar här upp i Norrköping. Hoppas ni haft en fin påskhelg! Vi hörs när jag kommer hem eller kanske tidigare och jag känner för det och orkar lägga in lite bilder! :)
pussss!

Bara för att det var ett tag sedan

Kategori: Ätbart

Jag gjorde la upp ett mellanmålsinlägg. Så tänkte bjuda på vad jag käkade till mellis i eftermiddags. Om du inte vill veta - blunda :)
Mumsig fil med äppel, kanel, russin och musli. 2 knäcke med skinka&brieost, Ost med paprika/kaviar och så ett glas mjölk till det. nomnom!


Ibland har jag bra dagar. Idag är en sån dag.

Hej där!

Kategori: Vardag

En sten lättade idag från mitt hjärta när jag och Ellen lyckades göra klart en kurs som vi hållt på med nu i en och en halv vecka! Så skönt. Som belöning för att vi varit så duktiga kunde vi åka hem tidigare och i morgon väntas ännu en kort dag sen tar jag lov! Välbehövligt!
Börjar lovet med att fira pappsen som fyller år. Fint. Sen på fredag åker jag till mitt älskade Norrköping men min älskade pojkvän. Tror knappt det kan bli bättre. Precis vad jag behöver. Nu ska jag ta en promenad i det finfina vädret, dock blåsiga:(, men i allafall! Hörs! 

Positiv energi

Kategori: Fina stunder

Tänkte bidra med ett lite mer positivt inlägg än den tidigare då jag idag faktiskt mår bra! 
Idag är en bra dag. Jag tackar och bockar för det var ett tag sedan! Nu ska jag inte vara för positiv för då lär det vända. Brukar vara så.
Idag mår jag bra trots godiset jag åt igår. Trots att jag saknar träningen. Idag känns det okej ändå. Idag har jag fått bra besked. Jag och Gustav åker till norrköping, världens bästa ställe, över påskhelgen för att bra umgås och ha det fint. Sist men inte minst. Idag kommer min fina lilla syster hem.♥