Erika Lindeblad

.

Kategori: Tankar

Du har sårat mig på så många sätt. Men det är lättare att glömma någon som man inte tycker om än att glömma en person man tycker om. Och just nu. Jag tycker inte om dig och grattis du har förlorat en vän. Du har förlorat. Allt. 
 
 

Lillasyster är hemma..

Kategori: Fina stunder

Och vi gör saker som vem som helst kan göra men det blir sådär speciellt och mysigt när man gör det till en såndär syster-syster-grej. Kan vara bland det bästa jag vet. Hon kan vara bland det bästa jag vet. ♥
 

Ni är bäst

Kategori: Fina stunder

Hej! 
 
Åh gårdagen var svårslagen. Jag är så himla lycklig att tjejgänget är samlat och vi har haft en så himla rolig och bra helg. Helt enkelt jättebra, jättefint och jag har världens bästa vänner. Tack. Ni är bäst. ♥
 
Idag kommer min fina lillasyster hem och jag ska bara mysa med henne. Innan dess ska jag träna och njuta av fina  vädret. Ha en fin söndag! :) 

Jag tycker om er.

Kategori: Vardag

Jag är tacksam och så himla glad för att du, farfar, för att du mår  så mycket bättre. Jag tycker om dig. Jag tycker om er. Världens bästa farfar & farmor ♥
 
 
 

27 oktober

Kategori: Fina stunder

Hej! 

Igår var det traditionell marknadsdag för folket i kommunen. Jag var dock inte på plats. Första året någonsin kanske till och med. Brukar alltid åka dit en stund iallafall men i år tjänade jag pengar istället för att slösa pengar. 
Efter jobbet återförenades världens bästa tjejgäng och vi satt hela kväll och pratade. Så himla trevligt och roligt! Saknar er. Och ikväll ska vi ut och äga dansgolvet. Fy fasen så bra! Och i morgon kommer lillasyster hem. Åh fina helg jag gillar dig. 
 
Idag är det stubbrace.Också en tradition. Får se om jag åker och tittar en stund är ju inte på hemmaplan som det brukar men innan dess ska jag träna iallafall. Vi hörs senare! :) 


En bild från stubbracet förra året. 

Besvikelse

Kategori: Vardag

Du gör mig besviken. Men du gör det också lättare för mig. Jag vägrar bli sårad. Bli ledsen. För jag förtjänar bättre. Så det så. 

Torsdag

Kategori: Fina stunder

Hej! 
 
Gårdagen var så himla bra. Jag träffade en av de finaste vännerna, Johanna, över en fika och massa prat på stan innan det var dax för träning. Så sjukt, jobbbig men så jävla rolig träning! Var helt död och när jag kom hem låg jag i sängen hela kvällen och kollade one tree hill. FINT. 
 
Idag har jag även gjort något galet. Och nu ska jag ut och springa. Inte nog med det. Idag kommer mina bästa vänner hem från Norge. En av dem fyller år också. Dock jobbar jag hela kvällen men i morgon kväll ska jag träffa dem och oj vad jag ska kram dem. Det hårdaste jag kan. 
 
En favoritbild på mina favorittjejer!

Slutar aldrig förvånas.

Kategori: Tankar

Den där känslan när man bara vill hoppa av glädje, samtidigt som man blir rädd för att man blir så himla glad och inte vet vad man ska tro, hoppas eller våga göra. När man åter igen ställs inför tusen frågor som letar svar. När man precis lärt sig hantera alla de tidigare frågorna som fortfarande inte har svar. Då blir det kaos. Men jag blir glad. Det skrämmer mig. 
 

köpt bil

Kategori: Träning

Eller ja nästan iallafall. Har inte köpt den än men det kommer att ske. Vet inte om jag gillar det här med att bli vuxen. Nåja. Dax för dagens andra träningspass. FINT! 
 
 
 

Godmorgon

Kategori: Träning

Hej!
 
Det har verkligen varit en god morgon för min del. Hoppas den varit fin för er också!  Vaknade super hungrig och min kropp skrek efter energi och mat så gick upp och åt en fruktansvärt god frukost. Satt länge och läste tidningen och njöt. Efter två mackor, en tallrik gröt kokt med äppel och kanel, toppat med vaniljkvarg, russin och ännu mer kanel var jag sådär lagom mätt. 
Framtills nu har jag plockat ordning på mitt rum och snart är det dax för träning! Fick mitt träningsschema för friidrottensträning igår och det här kan bli bra. Taggad till tusen! :) 
 
Dagen består av förmiddagsträning, lite ärenden och små fix och avslutas med en fotbollsträning ikväll. Hur bra? Jo, väldigt bra! 
 
Frukostmat ♥

att det ska bli vi två är nog möjligt ändå

Kategori: Vardag

Hej!
 
Hur är det idag? Med mig är det bra. Ledig idag som sagt. Har ett ärende i stan idag och träning. Bra. 
Just nu håller jag på att leta lite matinspiration på kycklingrecept. Jag står för lunchen idag. Åh det är så kul att laga mat och vill laga något riktigt fint. En kycklingpaj eller kanske någon pasta-sås variant på kyckling. Tåls att fundera på! hehe. 
 
Ha en fin dag! 
 

Kvalitetstid med sig själv

Kategori: Fina stunder

Det var precis vad min lördagskväll bestod av. Blev inte som jag tänkt mig men den blev bra ändå. Gjorde god mat, kollade tv, kollade favoritserie, åt goda kakor och choklad, klappade hunden och hade det allmänt bra. Ibland är det skönt att vara själv. 
Kyckling stekt med purjolök, svamp, paprika och örtkryddor. Avokadokräm och rivna morötter. Toppat med lite feta ost och bönor. Jädrar vad gott det var! 
 
 Sockerkicken efter detta var inte och leka med. Men det var riktigt fint! 

Om frågor utan svar

Kategori: Tankar

Tankar som snurrar i huvudet. Om och om igen. Samma tankar hela tiden och som alltid letar efter samma sak. Svar. Svar som skulle göra allt lättare på så många sätt.
Teorier är aldrig svar. Teorier kan vara onödig smärta, förvirring och en gnutta hopp. En onödig smärta som gör en ledsen, sårad och besviken för att man inte vet sanningen men tro sig veta. En förvirring som ständigt vrider och vänder på saker och ting och som slutar med en större förvirring. Ett hopp, en önskning, för att lindra den smärta och förvirring som hägrar i en. För att för en liten stund inte behöva känna sig ledsen, sårad eller besviken utan tro på att allt kommer bli bra. 
Sanningen är att allt blir bra. Till och med när man tror på det som minst så kommer allt bli bra. Det kanske inte blir som du hoppas eller önskar men så länge man kan stå ut med en smärta, en besvikelse och allt där emellan så kommer alla pusselbitarna falla på plats, alla tankarna som snurrar och letar efter svar kanske får svar tillslut eller lär man sig leva med dem utan att bli ledsen, sårad och besviken. 
Det här är förstås bara teorier om frågor utan svar och hur man tar sig vidare när hjärtat är som trasigast. En teori som bidrar med onödig smärta, förvirring men framför allt. En gnutta hopp. 
 

Livet är fint

Kategori: Fina stunder

Fin vän. Fin kväll. Fin fredag. Fin gårdag. Mycket som är fint just nu. Gårdagen var jättefin på många sätt trots att jag jobbade halva dagen. Men det kan vara rätt fint att jobba. 
Bra dag på jobbet. Bra löprunda. Bra kväll med en ännu bättre vän. Åh det var så härligt och skönt att hänga med finaste Tildur. Prata, mysa, äta pizza och kolla tv. Behöver inte vara svårare än så. 
 
Idag har jag kollat bil. Ska snart köpa bil. Måste bara bestämma mig vilken. Shit jag börjar bli vuxen. Läskigt. 
Senare ska jag nog in till stan en sväng. Träffa en annan fin vän över lite prat och fika. Men innan dess ska jag nog ut och springa i dimman. Och när jag kommer hem från stan ska jag eventuellt spendera lite tid med min Kusin, Mary. Kvalitetstid för det var verkligen länge sedan. 
 
Ha en fin helg. Ta hand om er! ♥
 
Mobilbild på Tildus från igår. 

Fredag och långledigt

Kategori: Vardag

Heeeeeej! 
 
Åh denna dagen har varit fin. Jobbat hela dagen, efter jobbet tog jag mig ut på en riktigt härlig löprunda. En utav de bättre i år faktiskt. Hamnde på runt en timme i ett riktigt bra tempo. Så skönt! Nu väntar jag på en vän. Vi ska äta pizza och fredagsmysa i soffan. Låter rätt fint, right? Dessutom är jag långledig. Jobbar inte förrens torsdag. SKÖNT! 
 
Nu - långdusch! Kankse lite plankan först... 
 
Just nu. 
 
Ha en fin kväll! ♥

Hej Torsdag!

Kategori: Träning

Och hej på er! 

Denna dagen består, precis som gårdagen, av träning och jobb. Det är härligt väder för löpning så det får det bli! Så på med träningskläderna och löparskorna för här ska det springas! :) 

Typ lägg dax

Kategori: Tankar

Hej & godkväll.
 
Jag önskar just nu att jag var med ett gäng fina vänner och att vi hade planer på att briljera på dansgolvet ikväll. Åh japp. Jag är så jäkla sugen på utgång. Men istället sitter jag här. Trött och sliten efter jobbet. Ska krypa ner i sängen och kolla one tree hill. Inte fel det heller. Men jag hade hellre spenderat min kväll på dansgolvet med ett gäng goa vänner som jag tidigare nämnde. Jag vet att min kära vän Mandy hade ställt upp. Åh saknar dig! 

Nåja! Vi hörs i morgon. Ha det fiiiint. ♥
 
Bästa mandy & jag vid midsommar. Åh jag saknar dig min vän. 

2012-10-17

Kategori: Vardag

Hej!
 
Gårdagen bestod av jobb och fotboll. Jobb mellan 07.30- 16.00 för att sedan stressa hem, byta om och äta lite mat innan fotbollskvällen började på guldfågel arena. Efter U21 match åkte jag raka vägen hem till tv soffan för att heja på ett äldre gäng fotbollsspelare som spelar för blågult. Efter första halvlek tänkte jag gå och lägga mig. Tur att jag inte gjorde det. För vilken jävla match det blev. Jösses! Härlig fotbollstisdag helt enkelt! 
 
Idag står träning och jobb på schemat. Ha en fin dag! ♥


full rulle bulle

Kategori: Träning

Hej på er! 

Dagarna består av jobb och annat. Jag hinner inte med datorn så jättemycket just nu. Min lediga måndag har också varit fullspäckad. Jag har varit i stan hela dagen. Träning bland annat. Som förövrigt var sjukt kul. Intervall och styrkepass. Skönt att få springa lite igen nu när jag vilat från löpningen några dagar. 

I morgon kommer också vara lite dött här. Öppningen på jobbet och efter jobbet raka vägen in till stan för att kolla U21 Sverige - Italien med laget. Stressigt, men värt. Fint. Så nu vet ni var jag håller hus om ni undrar lixom! 

Ha det fint! 

I am alive

Kategori: Vardag

Hej. 
Ja då jag lever. Eller knappt. Jobbat hela helgen men den har haft sina fina stunder. Saknar träningen. Löpningen. I morgon ska jag träna. Längtar. Nu ska jag kolla solsidan och inte gör någonting annat än ligga på soffan. 
Uppdateringen kommer inte vara den bästa nu på ett par dagar. Schemat är fullt. 
 
Hej så länge och ta hand om er! :) 
 

Godis

Kategori: Vardag

Ikväll var jag sugen på godis och godis blev det i soffan med familjen framför Xfactor. Fin fredag. I morgon väntas jobb mellan 11- 21.. Taggggga. Eller. Inte. Hade faktiskt hellre hängt med min lillasyster, ätit kroppkakor hos mormor och njutit av att vara ledig. Men det får vänta till nästa helg. Iallafall njuta av ledighet.
Pengar rullar in.. Sho bre! 
 

You`ll ask for me someday. Just not today.

Kategori: Tankar

Friday, im in love

Kategori: Träning

Godmorgon! 
 
Solen skiner och jag har spring i benen. Jag vill löpträna. Men min fot tillåter inte detta så får avstå från det yttligare en dag.. Åh jag hoppas verkligen det blir bra snart. Får bli en långrunda på cykel i stället och så styrketräning på det. Bättre än inget. Jag hatar att vara skadad när man inte kan träna som man vill och vad man känner för.. 

Idag kommer min andra halva hem. Älskade lillasyster. Hon är så himla bra på så många sätt och jag tycker om henne så mycket. En bästa vän. Helt klart. Synd bara att jag åkte på att jobba hela helgen.. Men men thats life! 
 
Till frukost idag blev det. Blandgrynsgröt kokt med äppelbitar och kanel som toppades med ännu mer äppel, vaniljkvarg, russin och mer kanel. Till det blev det två knäckebröd med kokt ägg och kvaiar. Det smakade alldeles underbart och det såg ut typ såhär: 
 
Ha en fin dag! 

Torsdag

Kategori: Vardag

Hey you! 

Heldag på stan idag igen. En god lunch. Kanske en av de bästa och godaste enligt mig. Den stavas typ s-u-s-h-i. Så jäkla gott. För ett halv år sen hade jag inte smakat sushi men i somras tog jag min sushi-oskuld. Och jag ångrar mig absolut inte. 

Ikväll är det jag katterna och hunden hemma. Sitter just nu i soffan och kollar tv. Jag har inget intressant att säga så. Hejdå. Ha en fin kväll! :) 

 

FAN!

Kategori: Träning

Jag har gjort något med min fot. Jag vet inte vad jag gjort. Kan knappt gå på den. Vilket betyder att min träning blir lidande. Det är så himla tråkigt. Men jag får ta några dagars vila från löpning. Cykling får bli ersättningen. Inte lika roligt men vad gör man inte. Håller tummarna för att det blir bättre snart! 
 
Idag ska jag in till stan. Igen. Samtal på abc. Ha en fin dag! Pussss ♥


Mea vita, libertas mea

Kategori: Om mig

 
Såhär blev min nya tatuering. Precis nygjord när bilden togs. Ska ta en när den börjat läka lite mer men såhär ser den ut nu. Jag är så himla nöjd. Jag gjorde den för att den ska påminna mig om vad jag gått genom och att jag inte ska tillbaka dit. För det är Mitt liv, min frihet. Precis som mea vita, libertas mea betyder.

Hej hej hemskt mycket hej

Kategori: Vardag

Jag har spenderat dagen i stan. Gjort en tatuering. Japp en till. Som har med min sjukdom att göra. Jag blev nöjd! Gör ett inlägg om det senare tror jag! :) Så kika in senare om ni är nyfikna. 

Efter tatueringen träffade jag en av mina finaste vänner. Andreas. Han är så himla bra. Åt lunch och pratade säkert en och en halv timme om allt mellan himmel och jord. Så himla trevligt och roligt att träffa honom! Och vi kommer ha en grym vinter då han också fått jobb uppe i Sälen. Happpppiness! 
 

 
Såhär gick jag klädd idag. Världens skönaste tröja för övrigt! 

Och det här var min lunch. Åååå så gott! Kycklingfile, rödvinssås, grekisksallad och en skål med potatis. 

Godmorgon onsdag

Kategori: Vardag

Idag är ingen toppen dag. Iallafall vaknade jag med den känslan. Idag tar tankar och problem över. Men vilken tur att jag har flera timmar på mig att förändra det! För idag ska bli en bra dag. En bättre dag än vad jag har känsla till just nu. Det blir vad man gör det till, right? 
Kan väl börja med att äta frukost, fast jag inte alls känner för frukost. Men det är ju trots allt mitt favoritmål på dagen. Soo here we goo! 
GODMORGON
 

fint

Kategori: Tankar

Nionde oktober

Kategori: Vardag

Hej där! 
Igår vare fler än vanligt som hade tittat in här. Trevligt! Hej på er! :) 
 
Idag var jag uppe med tuppen. Okej inte så farligt men tidigare än vanligt då jag hade öppningen på jobbet. Jobbade till tre. Tränade när jag kom hem och nu sitter jag här. Nyduschad och fräsch! Ska snart sätta på One tree hill och bara gosa ner mig i sängen eller soffan. Skönt. I morgon är jag ledig. Och imorgon ska jag förmodligen träffa min fina vän Andreas och dessutom göra andra trevligheter! 
 
Förövrigt har jag fixat boende i Sälen också! Snabba ryck och det känns så sjukt bra! Hoppas det blir bra också. Kan typ inte fatta att jag ska flytta dit om två månader. Galet. Men så JÄVLA KUL! 
 
Vi hörs senare! Ha en fin kväll! 
 
 
 
 
 

Underbara dag

Kategori: Fina stunder

Den här dag har verkligen varit bra. Jag vaknade med en bra känsla och den har bara blivit bätte. Idag är jag lycklig. Idag fick jag ett besked som jag gått och väntat på i över en månad. Jag fick jobb i kläppen. Jag ska flytta till sälen,  kläppen, för att säsongs jobba i vinter. Gaaaaalet!
Jag är så otroligt glad och det bästa med denna måndagen var absolut inte att det är långt kvar till nästa måndag. Jag tror inte ens jag behöver skriva vad det bästa med denna måndagen var! Jag kommer somna med ett leende på läpparna. Och nu måste jag gå och lägga mig. Öppningen i morgon på jobbet. Godnatt! 
 
 
 

Hej måndag!

Kategori: Tankar

Idag när jag satt och läste tidningen på morgonen, läste jag, som alltid, citaten som skrivs på sista sidan, som någon uttryckt sig om. Och idag stod det " Det finns bara en bra sak med måndagar. Att det är så långt till nästa måndag." Och de där citaten brukar jag kunna relatera till, hålla med om osv. Men inte idag. För idag gillar jag måndag. Idag har jag absolut inget emot att det är måndag, att jag ska jobba och att jag inte har något planerat ikväll. För idag är en bra dag. Idag skiner solen och jag med den! 
 
Här kommer en frukostbild också! :)
 
Till frukost idag blev det Blåbär-banan-kvargröra toppat med nektarin. En äggmacka med kaviar. Och eftersom jag inte blev mätt gjorde jag mig en ost och skinkmacka som inte fick vara med på bild. Men gott vare. Det kan jag lova!

gårdagens lördagsmys

Kategori: Fina stunder


 
 
Bjöd mina fina vänner på massa gott igår. Vindruvor, morötter & dipp, Chips & dipp, godis, nötter, kladdkaka & dipp i form av grädde. Verkligen super mysig kväll och jag har världens finaste vänner. Utan tvekan. ♥

Om min Sjukdom

Kategori: Tankar

Det finns saker i livet man inte kan ändra på. Inte ta bort eller förneka. Min kamp mot ätstörning och anoroxi är en sån sak. Jag kan inte ändra på att jag varit där. Jag kan inte ta bort den historien och jag kan heller inte förneka den. Inte längre iallafall. Inte nu när jag nästan är frisk. Nästan helt fri. 
Förneka min sjukdom det gjorde jag länge. Inte ens när de sa att jag kunde dö förstod jag allvaret och det är då jag förstår, nu jag förstår, att det var riktigt illa. Döden skrämmde mig aldrig. Låter hemskt och det är hemskt. Men jag antar att jag mådde så dåligt att jag var för sjuk för att ens bry mig. För sjuk för att inte bry mig om det fina i livet. Det är så fruktansvärt hemskt. 
I över ett år nu har jag varit i ständig kamp mot djävulen som levt inom mig, som bestämt över mig och mitt liv. Mina handling och beslut. Därför är jag så himla glad att jag äntligen kan bestämma över mig själv. Göra det jag vill. Göra det jag tycker är roligt. Äta det jag vill och vara stolt över mina handlingar. Och ta egna beslut. Det här är för många en självklarhet men om man lever med ätstörning och anoroxi är det inte så. Långt ifrån. 
Jag är inte stolt över att jag hamnade i allt det här. Verkligen inte. Men jag är stolt över att jag tagit mig hit. Hit där jag är idag. Och på vägen har jag lärt mig så ortoligt mycket om mig själv, om livet och om människor i min närhet. Så länge har jag känt att det här var ett misslyckande. Och det var det till viss del. Men när jag ser på det med friska ögon kan jag se allt detta som en lärdom, massa kunskap och en stor livserfarenhet som jag faktiskt inte skulle vilja vara utan. Jag säger inte att jag är glad att jag varit där jag varit eller att jag utsatt mig själv för den faran och utsatt andra för den oron jag nu vet de hade. Men jag är glad att jag lärt mig något utav det. Att jag kan hjälpa andra från att inte hamna där jag varit. För en sånhär sjukdom den tar allt i från en. Verkligen allt. Och tillslut vet man inte vad eller vem man lever för. Därför bryr man sig inte tillslut. Inte om någonting mer än det som ätstörningen tycker är viktigt. Och man gör allt för att leva upp till förväntningarna som någon i ditt huvud talar om för dig att du måste leva upp till. Såhär ska du göra, det ska du inte göra, träna det, ät det, ät inte det osv.. Jag trodde och hoppades på att jag skulle bli nöjd, glad och lycklig. Det blev jag aldrig. Det blev raka motsattsen. Missnöjd, ledsen och deprimerad. Dygnet runt. 
 
Jag är som sagt glad över att jag har den kunskap jag har om detta. Men jag kan inte låta bli att tänka på var jag hade varit som dessa bekymmer aldrig kommit in i mitt liv, vad jag hade gjort, alla utgångar som jag missat för att jag var för rädd och för trött för att göra något annat än vara hemma, vad jag hade gjort om jag inte känt att jag var tvungen att träna varje dag minst en timme fast jag egentligen bara ville umgås med mina vänner. Vem hade jag varit?
Jag kastade bort så mycket värdefull tid på något som egentligen inte ska ha så stor betydelse. Jag menar jag kunde haft så mycket roligare, mått så mycket bättre och varit så mycket lyckligare om jag inte hade lagt så mycket fokus på att vara rädd för att inte räcka till, vara tillräckligt bra eller se tillräckligt bra ut. 
Jag tänker på detta ibland. Det gör jag. Men jag kan inte ändra på det förflutna jag kan inte ta tillbaka någonting. Och idag mår jag bra. Idag lever jag med vanliga bekymmer sånt som ska finnas i ett vanligt liv. Jag känner mig normal och utan det jag gått genom hade jag inte varit den jag är idag och det hade varit synd. För idag, nu, trivs jag ganska bra med livet och vissa saker i livet kan man inte ändra på, ta bort eller förneka men man kan acceptera det som varit och lära sig leva med det. Livet är värdefullt. Alldeles för värdefullt för att kasta bort på saker som får dig att må dåligt. Va glad att du är du! 
 
 
 

Förlåt för min dåliga uppdatering

Kategori: Fina stunder

Helgen har varit full med fina stunder och framför allt roliga. Lagfesten levererade och bk-brudarna kan vara bland de bästa. Ett litet hjärta till dem för en lyckad kväll!♥
Igår träffade jag min finaste Johanna på dagen. Och kvällen bestod av lördagsmys i Glasholm men finaste vännerna. Jag tycker om er så hiiimla mycket! Massa gott att äta, film, prat - fin lördag. Fin helg! 
 
Idag ska jag träna. Det är princip det jag har inplanerat idag. Spännande. Hej så länge! 

Mot kalmar för lagfest

Kategori: Fina stunder

Och såhär ser jag ut nu för den som är intresserad!
 
 
Ha en härlig fredagskväll! 

20 km löpning

Kategori: Träning

Träningen kändes rolig, toppen och skön! Eller ja iallafall de 17 första km. De tre sista var tunga. Men jag är hemma och jag lever! Det var en såndär dag när löparlycka rusar genom hela kroppen och det går sådär fruktansvärt lätt! Jag älskar min träning och kommit på att höstenväder är det perfekta vädret att träna i. Lycka!
Nu har jag fyllt på med god mat. En rejäl portion spaghetti och köttfärssås - mätt & belåten! 
 
 
Ikväll väntar lagfest. Fira seriesegern. Och oj vad vi ska fira! 

Today is a perfect day for a perfect day.

Kategori: Vardag

Godmorgon! :) 
 
Vaknade som vanligt runt halv nio och har ätit en supergod frukost tillsammans med pappa. Jag älskar när man kan få sitta i lugn och ro, läsa tidningen, prata med någon man tycker om, om inget speciellt och njuta av frukosten. Idag var en sån dag. Underbara morgonstund helt enkelt. 
 
 
Blandgryn/linfrösgröt toppat med banankvarg, äggmacka med kaviar (som inte syns på bild). Gott och mättande. Nu är jag laddad inför dagens träningspass. Långdistanslöpning och styrketräning står på dagens schema. Klagar inte då vädret är mycket inbjudande till långdistanslöpning! 
 
Hörs sen! 
 

19.08

Kategori: Om mig

Jag funderar ofta. Ibland alldeles för mycket. Eller ganska ofta alldeles för mycket. Jag vrider och vänder på saker och ting för att försöka komma fram till något vettigt. Ibland blir jag klokare. Ibland inte. Detta är en sån sak. Du är en sån sak. Jag förstår ingenting. Jag blir inte klokare. Snarare tvärtom. Jag önskar du kunde vara ärlig mot mig. Mot dig själv. Det skulle göra oss båda gott. Tro mig. 
 
 
 
 

Tråk-torsdag

Kategori: Vardag

Hej på er mina trogna läsare! (som inte är många men iallafall) :D
 
Idag har jag tråkigt. Jättetråkigt faktiskt. Skulle träffat en vän men hon har gått och blivit sjuk tyvärr så blev ingenting med det! Jag är fruktansvärt trött i dag i hela kroppen så kanske borde lyssna på den och bara lägga mig i soffan och kolla... kan ni gisssa? Nää jag tror inte det.. ;) 
 
Jag har trots allt hunnit med att göra en del idag. Avnjutit frukost med pappa, bakat bullar, ätit bulldeg, tränat och lagat mat. Så har hunnit med en del trots allt.
Hoppas ni har en fin dag! 
 
Idag åt jag frukost i min nya frukostskål som jag köpte på lagerhus igår. Jag tycker den är fin. köpte faktiskt två skålar och två muggar i samma mönster. finfint. 
 
Mina fina bullar. 

Vill bara säga en sak

Kategori: Ätstörning och Anoroxi

Jag har som jag tidigare berättat gått genom en hemsk process i mitt liv. Något som jag lärt mig så himla mycket av men som jag absolut inte vill uppleva igen.
Jag är inte helt friskförklarad ännu men jag är snart där och det jag vill säga är bara att om jag på något sätt kan hjälpa någon. Med vad som helst som angår ätstörningsproblem så får ni gärna kontakta mig! För ingen ska behöva leva i ett helvete och alla är värda ett fin liv. Framför allt går det att bli frisk och fri. Även om vägen dit kan känns lång ibland. Men jag lovar det går. Jag kan säga. "Been there, done that." 
Jag vet hur det kan kännas, jag vet hur det kan vara och jag vet framför allt att det går att leva ett liv utan ätstörning. 
 
Så om jag kan vara till hjälp. Kontakta mig. [email protected]. Jag kanske inte har svar på allt men jag ska göra mitt bästa. 
 
För livet är fint. Livet är verkligen så himla mycket bättre, som jag brukar säga, på andra sidan.
 
 
 

Tredje oktober

Kategori: Vardag

Bra dag. Fått mycket bra gjort. Underbar träning. Ätit god mat. Och avslutar kvällen i soffan med glass. Sa ju det- bra dag! 
 
 
 

Frukostbilder

Kategori: Vardag

Skön och mysig morgon. Låg kvar länge i sängen, gick upp och åt frukost, bäddade ner mig i sängen igen och har nu kollat två avsnitt oth. Skön och mysig höstmorgon som sagt! 
Nu väntar stan för lite ärenden och träning. Hörs ikväll! 
 

Andra oktober

Kategori: Vardag

Hej! 
Idag har jag inte något intressant att berätta överhuvudtaget faktiskt. Jag vaknade. Åt frukost. Städade rummet. Tränade och åkte till jobbet. Nu är jag hemma och ska snart krypa ner i sängen och kolla one tree hill. Världens bästa serie. Fyllde på min samling med one tree hill boxar igår. Säsong fyra saknades så den fick det bli. 
 
I morgon är jag ledig och har en del ärenden i stan. Friidrottsträning bland annat! 
 

världens bästa vänner

Kategori: Tankar

 
Världens bästa, finaste och underbaraste vänner som just nu befinner sig alldeles för långt ifrån mig och som jag saknar något otroligt mycket. Ni är bäst och jag älskar er. 

Grattis på 95-årsdagen

Kategori: Vardag

Jag saknar dig. Jag älskar dig och jag önskar du var här. Grattis på födelsedagen världens bästa Alva och gammelfarmor. 
 

Hej måndag och ny vecka!

Kategori: Vardag

Igårkväll åkte jag och kollade på bio med en fin vän. En av de bästa till och med. Han är så bra. Tack! Och filmen var bra också som ett litet plus i kanten! :) 
 
Idag sov jag länge. Längre än vad jag gjort på länge. Kanske behövde det. Har ätit frukost och ska nog snart ta mig ut på en promenad i skogen. Idag behöver jag andas frisk höst luft, rensa tankarna, andas lite till och fundera. I eftermiddag ska jag till stan med mamma och pappa och göra ett par ärenden! 
Hej hopp! 
 
 
Fina vännen som jag var och kollade på bio med igår.