Erika Lindeblad

Jag gillar dig frukost

Kategori: Vardag

Detta åt jag till frukost idag och det smakade alldeles jättebra, som vanligt! Jag gillar dig frukost. 
 
Rostade mackor med ost&gurka och en med Jordnötsmör. Tallrik med keso,kvarg och filblandning toppat med Sharonfrukt, hallon, frön och nötter. Nomnom. 
 
Nu ska jag in till stan göra några ärenden och träna. När jag kommer hem ska jag packa väskan. För i morgon åker jag och familjen upp till Norrköping. Så bra. 
Puss:*
 

Morgonträning

Kategori: Fina stunder

Vid sju idag på morgonen vaknade jag pigg och glad. Jag fick för mig att jag skulle ut och springa. Dock regnade det. Och var väldigt mörkt. Men tog på mig kläder och skor och oj så skönt. Morgonträning kan vara bland det bästa jag vet. Vakna med världen lixom. Poetiskt. Haha. 
Efter sådär 65 minuters löpning i lera, vattenpölar och blöta kläder så var jag åter hemma igen. Varm dusch och lång frukost. Så himla bra start på dagen. 
 
Snart väntas jobb. Dax att fixa lunchlåda och mellis. Hörs! Ha en fin dag♥
 

Ny vecka för den som missat

Kategori: Vardag

HEJ.
 
Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu sitter jag här. Ska snart iväg och träna inne i stan. I morgon jobbar jag långpass och sen ledig några dagar igen. Skönt! På torsdag åker familjen till norrköping för att hälsa på släkt. Ska bli så himla fint. Det var väl det. Ha en fin måndagskväll! :) 


Fin helg

Kategori: Fina stunder

Hey! 
Hoppas er helg har varit minst lika bra som min. 

I fredags åkte jag till lillasyster i Växjö. Gick på stan, lagade mat, kollade X factor, myste, pratade, åt naturgodis och allt var så himla bra. Jag älskar min syster. 
Hela gårdagen spenderades också i växjö. Spelade cup och kan säga så mycket som, vi vann inte men det var kul! :) Kvällen igår spenderades med pappa, tacos, godis och film. Välbehövligt. 
Idag har jag tränat och lagat mat. I morgon äre jobb som gäller. och träning såklart! 
 
Ha en fin söndag! 
 

Fredag

Kategori: Vardag

Igår var jag på kalas hos farmor gick hem med matkoma. Farmor bjöd på bakelser och tårtor från en hel receptbok och man kan ju inte välja en sort man måste ju smaka lite av varje. Tror det är fler som känner igen sig i detta? hehe. Mor och far föräldrar brukar vara bra på att ställa till med dunderfika! Och innan dess bjöds det ju på sjukt god mat. Nåja nog talat om maten. Det var en jättetrevlig kväll! 
 
Idag, om sådär två timmar, åker jag till min lillasyster för att spendera dagen där med henne. Ska bli så himla mysigt och skönt. I morgon är det fotbollscup i växjö och vi ska vinna hela skiten. Så det så! :) Denna helgen har alla förutsättningar för att bli en bra helg. 
Nu ska jag ta på mig träningskläderna och löparskorna och springa en sväng i höst solen. Fint. Vi hörs! :) 
Trevlig helg! 

Bild från igår.

Hej torsdag

Kategori: Vardag

Hoppas ni mår bra! Jag mår bra men är trött och idag är det farmors födelsedag och jag ser framemot kvällen som ska spenderas hos henne och farfar såklart. Sen ser jag framemot maten också. Ryktas om exotisk planka och det råkar vara en av min favoriter. Fiiint! 
 
Idag har jag varit duktig och städat huset och tränat. Snart ska jag äta mellis och i morgon åker jag till världens bästa lillasyster för att spendera några dagar hos henne. Nähe. Det var allt jag hade att säga just nu! :) 

PUSS ♥
 
En favoritbild på finaste Farmor och Farfar. 

En tanke bara

Kategori: Om mig

Jag startade denna blogg för att ha någonstans att skriva mina tankar när jag mådde som sämst och kanske senare hjälpa någon. För i början  visste bara 2 - 3 st om min blogg och den är fortfarnade lite hemlighetsstämplad. Grejen är att jag tycker det är lite läskigt att vem som helst kan gå in och läsa. Jag är medveten om att vem som kan gå in och läsa min blogg men om jag gör mer " reklam " för den blir ni fler som tar del av mina tankar och funderingar, vilket jag vill men tycker är läskigt.
Just nu är ni omkring 15 st som läser. Känns läskigt att inte veta vilka ni är men samtidigt roligt och jag har fått fina mail om att jag skriver bra och är inspirerade och det är himla kul! Om ni vill så får ni gärna skriva en kommentar vilka ni är. Om jag känner er eller liknade. Det vore kul men ni gör som ni vill! 
Jag vill gärna hjälpa och få människor att tänka annorlunda, njuta av livet och förstå att livet går ut på så mycket mer än att vara smal osv men jag är rädd. Det handlar ju ändå om mitt liv. Men kanske är dax för mig att ta steget att börja publicera min blogg lite mer för att nå ut till fler? Får fortsätta att fundera på det. 

Det där med morgonstunder

Kategori: Vardag

Att bara få sitta länge med en god frukost, läsa tidningen och njuta av dagens bästa mål är för mig viktigt. Jag älskar morgonstunden och det är så glad för. Om du hade frågat mig för ett år sedan hade jag inte uppskattat morgonstunden, frukosten och allt vad det innebär men idag älskar jag den och det är jag så himla glad för! 
 
Idag blev det Smootihe på äppel, banan, kanel, mandlar, kvarg, mjölk. Två knäckebröd, en med ägg och sallad, en med skinka, brieost, sallad och gurka. Och så en päron med kanel på, ett glas vatten. 
 

I am back

Kategori: Vardag

Hejsan! 

Haft en fin helg. Lärt känna mycke nya människor och det har varit ett pra intensiva dagar med aktiviteter och lite sömn hehe. Kommer bli en toppensäsong i kläppen! åååh längtar :) 
I söndagsnatt kom jag i växjö. Sov hos lillasyster, va med henne i skolan och lite sånt där. Åkte från Växjö till Kalmar för träning. Tränade och åkte hem till min fina mamma och pappa. Skönt. En helg i kläppen tar kol på en. Vågar inte tänka på hur hela säsongen kommer se ut.. 
Idag väntade jobb. Hade öppningen och jobbat hela dagen. Sen väntade träning när jag kom hem. Har köpt två par nya träningsskor. Invigde ett par. Bild kommer nog sen någon gång.. ;) 

Nu väntar mat och sen soffan hela kvällen. Ledig tills på måndag. SKÖÖÖNT.
Vi hörs. Puss ♥

Nana kudden

Kategori: Vardag

Dax för mig att krypa i sängen. Upp tidigt i morgon. Åker ju till kläppen i helgen. Ska bli kul och spännande. Återkommer på måndag. Får se när nästa inlägg kommer upp.. hehe. Ha en fin helg och ta hand om er! :) 

Det där med dåliga dagar.

Kategori: Vardag

Hey! 
 
Idag är en pissdag. Vill bara gömma mig och komma tillbaka när allt känns lite bättre. För jag är så fruktansvärt trött. Trött på mig själv alltså. Vi går inte in mer på det men idag är ingen bra dag och sånna måste man väl få ha ibland. 
 
Idag har jag varit en sväng i stan på ABC för lite nödvändigt prat. Skönt en dag som denna. När jag kom hem väntade träningskläderna och löparskorna på mig och vädret var perfekt. Blå himmel, sol och 10 plus grader. 45 min  löpning blev det. Fint.
Om en timme befinner jag mig på jobbet. Kortkort pass i dag. Tur är väl det för jag måste hem och packa sen. Åker till sälen över helgen för att träffa de jag ska jobba med där uppe i vinter.
Har jag sagt det förresten? Att jag ska jobba en vintersäsong uppe i sälen, Kläppen i vinter? Om inte så, det ska jag iallafall och i morgon åker jag upp för att träffa alla, kolla på lägenhet osv. Kul, spännande och lite läskigt. 
Nåja. Nu måste jag gör lite saker innan det är dax för jobb. 
 
Ha en fin dag! 
 

Suck och blääk

Kategori: Vardag

Hej! 

Hoppas ni har en roligare dag än vad jag har. Min dag suttar balle. Jag är för första gången på sex dagar ledig idag och det enda jag har gjort idag är städat mitt rum och tränat. Jag hatar när man vill göra massa grejer men inte vet vad man ska ta sig till och alla andra verkar upptagna med sitt. Ja, idag är det synd om mig. 
Nu ska jag duscha. 
 
hejdå. 
 
Saknar sommaren, saknar denna dagen (typ sommarens bästa dag) och min fina vän Axel. 

låter bilderna tala

Kategori: Vardag

 
weheartit.com

Bra måndag

Kategori: Vardag

Hej och hejdå måndag och ni som läser! 

Nu ska jag sova. Idag har varit en bra dag. Jobb, mys med bästa Johanna, träning, ätit favorit maten, kollat fotbollsgalan, ätit massa glass och gosat med mamma och pappa. Ja, bra måndag. 
Nu ska jag sova. I morgon äre först jobb sen fotbollsmatch. FINT. Nattti! 
 
 

Söndag & farsdag

Kategori: Vardag

Hej där! 

Min lördagskväll blev en välbehövlig kväll med mamma, pappa, moster och mosters sambo. Blev bjuden på mat, godis och paj. Asfint. Kollade tv, pratade och hade sjukt mysigt. Så himla skönt i bland, att bara vara. 
Idag har jag tränat och snart äre jobb som gäller. Ikväll ska jag fira pappsen. Det är ju trots allt farsdag. Ha en fin dag och ta lite extra hand om pappsen! 

 
 
 
 

Jag vill aldrig mer, mera känna så

Kategori: Om mig

För ett år sedan var varje dag en kamp. Varje sekund, varje minut, varje timme, varje dag var en evig kamp mot mig själv, mot ätstörningen och anoroxin som hägrade i mitt huvud. Vände upp och ner på hela mitt liv och tog allt som jag älskade ifrån mig. Verkligen allt.
Att förstå smärtan, ångesten, paniken, argumenten med sig själv det går inte att förstå om man inte varit där själv. Att gå ner i vikt var något jag alltid velat för jag har aldrig varit nöjd med mig själv. Men jag ville aldrig gå ner i vikt för att få en ätstörning och det vill ingen men det är så lätt att hamna där. Tro mig. Helt plötsligt är man bara där och det går inte att stoppa mönstret. Inte utan hjälp och inte utan förstånd.  
Jag trodde jag skulle bli nöjd om jag gick ner i vikt, att jag skulle bli lyckligare. Men det blev jag inte. Tvärtom. Jag har haft det mest fruktansvärda året någonsin och jag skulle absolut inte vilja uppleva det igen och jag önskar att ingen någonsin ska behöva uppleva det jag upplevt. Men tack vare, om man nu kan säga så, har jag lärt mig så mycket om mig själv, min kropp, min familj, mina vänner, min omgivning och om livet att jag på något sätt i efterhand kan vara tacksam. Inget ont utan att det har något gott med sig.
Vill dock säga att om jag kunde ta tillbaka den tiden och göra den annorlunda skulle jag definitivft göra det. Jag gick miste om så mycket för att jag var allt för upptagen med att se till att göra som jag blev tillsagt, göra som ätstörningen sa åt mig, göra saker jag inte ville men kände mig tvungen till och det är inte rätt. Jag var fängslad i min egen kropp.
Jag är inte helt friskförklarad idag men nästan och jag är så himla glad att jag mår så mycket bättre. Jag är glad att inte varje dag, varje sekund, varje minut, varje timme är en kamp mot mig själv längre. Jag är så glad att jag kan lägga ner tid på sånt som faktiskt JAG vill göra och på saker som faktiskt är viktiga för mig. Att jag kan leva som jag vill, under mina egna villkor. 
Jag hoppas verkligen ni där ute som läser detta förstår att livet går ut på mer än att vara smal och om du inte tycker det. TÄNK OM, NUUUU! För jag lovar dig. Du vill inte leva det livet jag levt de senaste året. Du vill inte uppleva det jag upplevt. Tro mig. Du vill inte. Gör mig och dig själv en tjänst. Ta till vara på ditt liv för du vill inte ligga gråtandes i din säng en fredagskväll när dina vänner är ute på fest och inte orka, våga eller tillåta dig följa med. Det vill du inte. Dessutom kan du dö. Jag dog på många sätt men jag var så nära på att lämna denna jorden. Mitt hjärta slutade nästan slå och att dö för en röst som alltid har fel, talar om att du inte är tillräckligt bra  och värdelös det är det inte värt. Så ta hand om dig. Tänk efter vad som är viktigt för just DIG.

Smile like you mean it

Kategori: Vardag

Hejsan! :) 
 
Hoppas ni mår fint. Jag har dagar som består av jobb och träning just nu och hinner inte med så mycket bloggande. Eller jag skulle väl hinna med mer men prioterar inte alltid det. Så det så. Dessutom har jag inget roligt eller speciellt att berätta och det blir ju bara drygt för er att läsa.. hehe. Och andra sidan är det ju frivilligt att titta in här eller låta bli. 

Idag har jag iallafall jobbat, tränat och så skulle jag träffat en vän men ändrade planer tyvärr.."/ Så vad denna lördagskväll har att erbjuda får vi väl se! 
 
Take care! ♥
 

Citerar Melissa Horn

Kategori: Vardag

" Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här, ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. 
 Jag försöker att strida mot känslan, den är rädd och den spelar ett spel nu. 
 Jag får för mig att jag kan vara kvar men vet inte hur.. "
 
 
 
 
 

85 minuter

Kategori: Träning

Hej! 
 
Igår tränade jag som vanligt. Veckas jobbigaste pass. Fint. Efter träningen kollade jag på tv, åt godis och tog det lugnt. En bra kväll med andra ord.
Idag ska jag jobba. 3,5 h känns knappt värt men jag är glad att jag har ett jobb så vid fyra är det time for work fram till stängning. 
Annars har jag klarat av 85 minuterslöpning, bålstyrka och nu ska jag plocka ordning på mitt rum. Duktiga jag. Imorgon kommer min andra halva hem och gör mig hel. Jag talar förstås om min finaste lillasyster. ♥
 

Svengelska tankar

Kategori: Tankar

När man inte hittar ord på vad man känner. Ungefär så är det nu. Jag vet inte hur jag ska förklara, vad jag ska säga och inte säga. Jag tänker för mycket. Gör saker mer komplicerat än vad det egentligen behöver vara. Men jag är jag och jag är sånhär. Tänker för mycket. Säger för lite. Allt för att inte var till besvär för någon annan. And it kills me sometimes. Makes me feel worthless. Och det är inte okej. 
 
 
 
 

Tisdag eller?

Kategori: Vardag

Hej! 

Jag är så himla förvirrad. Har inte koll på dagarna alls. För det är väl tisdag idag? Dessutom har bloggen fått ligga lite lågt nu men inte så mycket inlägg osv. Men jag tar till vara på mina lediga dagar och vill inte sitta vid datorn allt för mycket. 

Men i söndags var jag hos fina Tilda på lite söndagsmys. TV tittande och massa prat. Igår var jag husmor här hemma, vaknade tidigt, bakade, lagade mat och sen begav mig in till stan för att fixa en av mina tatueringar, träffa bästis Johanna och träna friidrott. Efter träningen träffade jag en saknad killkompis som följde med mig hem. Chillade i soffan med chips, dip, och hade jävligt kul. Fint. 

Idag har jag tränat, lagat mat och snart ska jag in till stan för dagens andra träningspass. Asfint. Ikväll kanske jag åker till Öland för att bli bjuden på kroppkakor. Vore sjukt fint men vi får se vart jag tar vägen. 
 
Nu måste jag packa väskan för träning och ta min fina blåa pärla och åka till stan. Just det den måste jag ju visa er någon dag också! Men nu har jag bara tio min på mig att packa och göra mig iordning sen måste jag pysa. Så Ha en fin kväll! Vi hörs! 
 
Gammal bild på mig och bästis-Johanna. 

Intervallträning och annat trevligt

Kategori: Träning

Hej där! :) 


Igår efter jobbet mös jag med familjen, kusin, moster och hennes sambo. Vi åt smörgåstårta, mytårta och massa godis. Hade sån sjuk matkoma efter det men så himla värt! Och jag är så glad att jag kan säga så med gott samvete på så många sätt. Så det så! :) 
Denna dagen började med jobb och efter det var det intervallträning som gällde! Nu är jag sådär härligt trött, har kollat film med pappa och ska snart laga mat för att sedan åka till en fin vän och söndagsmysa lite! :) Så himla bra. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg och får en fin vecka! 
Take care ♥
 
En liten Erika

Underbara morgonstund

Kategori: Fina stunder

Haft en såndär nästan perfekt morgon med morgonträning, god frukost och bara avkoppling. Snart är det tajm för mig att åka till jobbet. 11-19.30 befinner jag mig i jobbarkläderna sen ska jag förhoppningsvis ha en fin lördagskväll och ladda upp inför morgondagens jobbpass. 
 
Nåja nu vet ni vart ni har mig. Ha det fint och trevlig helg på er! :) 
 
Rågflingegröt med keso hallon och mango. 2 knäckebröd. Ägg&Kaviar och Skinka, sallad och brieost. 

Dagens träning

Kategori: Träning

Långdistanslöpning i skymningen. Fina grejer. Nu ska väntar jag på att maten ska bli klar. Jag är hungrig.
 
 
 

word

Kategori: Vardag

Du vet vad jag behöver och jag behöver dig.

Kategori: Vardag

Hej! 
 
Ursäkta min frånvaro. Har varit lite upp och ner och ganska upptagen. Men nu har jag lite tid över. Eller hela kvällen har jag tid över. 

Igår fick jag ett sms från en vän. En av de finaste. Hon lyckas alltid få mig må bra. Hon vet vad jag behöver och jag behöver henne. Hon skrev ett par fina ord som jag verkligen behövde höra. Det var guld värt och jag tackar. Igen. 

" Du är inte värdelös någonstans. Du är bra, väldigt bra. Tränar så flitigt och har en väldig självdiciplin, duktig på ditt jobb, hur skicklig som helst på att laga mat, så naturlig och alltid dig själv, ödmjuk, jätte vacker, söt och en väldigt bra vän. Så tro mig du är allt annat än värdelös <3" 
 
 
En sak till. Idag fick jag ett fint mail av en tjej. Hon talade om att jag inspirerade henne. Alla framsteg jag har gjort och fortfarande gör. Vill bara säga tack till dig och att livet är så mycket bättre på denna sidan. Den andra sidan. Den sidan utan ätstörning. Och jag lovar dig jag ska svara på ditt mail. Ta hand om dig! 
 
Ta hand om er och varandra. ♥