Erika Lindeblad

Onsdag och eftermiddagsmellis

Kategori: Ätbart

Har precis ätit lite mellanmål. Blev lite sent men så blir det ibland! 
Kortdag i skolan idag och det är så himla skönt. Dock blev inte dagen som jag tänkt. Skulle träffat en vän och bara pratat och myst lite men blev tyvärr ändrade planer. 
Ikväll sitter jag bänkad framför TV:en. För er som missat det spelar Sverige i kväll mot Kroatien och det är en självklarhet för mig att titta! :) 

Åh mitt mellis var verkligen super gott idag. nomnom!
Keso med äppel,russin & Kanel. 2 knäcke med skinka och paprika & Skinka och brieost! Så slank det ner ett glas mjölk också. Åh så gott!
Vi hörs kanske senare om jag har något roligt att komma med! Skriver kanske om jag har något tråkigt att komma med också. Hehe

Måndag

Kategori: Vardag

Min dag började inge bra. Vet inte varför egentligen. Bara fruktansvärt trött och opepp på skola men det gick bra ändå och i morgon och på onsdag är det halvdag så nu känns det mer okeej! 
Jag har inget intressant att skriva så nu ska jag fortsätta kolla halv åtta hos mig. Pussssss&heeeeeej! 


Jag saknar min andra halva.

Om du inte ätit middag än

Kategori: Ätbart

Kan du ju göra denna pajen. Det går fort. Jag gjorde till en person och gick lite på känn så det får du med göra ;)

Recept: 
Pajdegen hade jag mjöl, vetekross, margarin och vatten.
Grädda pajdegen ca 10 min innan de övriga grejerna kommer på. 

Spenat 
Soltorkade tomater ca 3 st
Purjolök
Ägg, 2st små
Mjölk och vatten 
Fetaost
Vitlöksklyftor efter smak. 
Cayennepeppar 
Salt
Vitlök och ört krydda

Blanda ihop spenat, soltorkadetomater, purjolök och kryddorna i en stek panna inte förlänge men så smakerna binds lite lixom. 
Vispa ägg, vatten och mjölk(äggstanning) häll sedan detta i pajformen. Efter det lägger du i spenatblandningen i pajformen. Tillsist strör du fetaost över efter tycke och smak. 
Skjus in i ugnen ca 15 min så pajen blir fast och osten fått fin färg. Gott, enkelt och det går snabbt! 



Jag tog vad jag hade hemma det kan du också göra. Bara fantasin som sätter stopp! :)

Löparlycka

Kategori: Träning

För det var det verkligen! En perfekt dag för löpning. Okej inte perfekt för det blåste lite för mycket för att vara perfekt men iallafall nästan. Det var så fruktansvärt härligt och känslan av att kunna springa hela dagen var med mig hela rundan. Åh att ett par löparskor och sol kan bidra med en sån lycka. Det är imponerande. Det är löparlycka. ♥


Det var underbart. Jag älskar vädret, jag älskar träning. Idag älskar jag livet.


Ska bjuda på ett recept på en paj jag lagade igår bara för att den blev sjukt god. Nu ska jag hämta min pojk och så ska jag släpa med honom ut på en promenad i solen. Tack för mig sålänge!

Söndags frukost med pappa

Kategori: Ätbart

Mysig frukost med pappa. Solen skiner och det blåser inte idag så idag blir det en runda i skogen. Åh vad jag längtar så häärligt! Men först kolla gladiatorerna, igen. Fy fasen så underhållade. Det var ett riktigt bra program igår. Nej jag kollar inte melodifestivalen. 


Pepparkaksdavosgröt toppat med russin. 2 knäckebröd med skinka,tomat&svartpeppar, ost&paprika.
Och sen lite blåbärsoppa till det!

Gottis mellis

Kategori: Ätbart

Min lördagsmorgon

Kategori: Ätbart

Började fint. God frukost och en härlig promenad i skogen med mamma och hunden mumma. Underbart när solen skiner. Synd att det blåser så fruktansvärt mycket. Annars hade jag snörat på mig löparskorna och andats lite frisk luft men funderar på att dra mig ner till gymmet en sväng i stället innan lunch. Mina muskler behöver få sig en omgång! 


Risgrynsgröt med kanel och pepparkakskrydda. Mormors knäckebröd med ägg och kaviar. Mjölk. 




Jag lever

Kategori: Fina stunder

Och det är just därför jag inte hunnit med och sitta här. hehe. Jag har under två dagar befunnit mig i växjö med två fin fina vänner och haft det super mysigt. Dem är så bra! :) 
Ätit god mat, myst, kollat balklänning och haft det allmänt bra är vad vi gjort under dessa dagar. Jag kom hem för ungefär en timme sedan och ikväll har jag lovat mamma och pappa att vara fyllechaffis..


Fettisdagen såklart!

Kategori: Fina stunder

Och den bakelsen jag skulle baka idag har jag nu gjort klart och ätit upp. Japp jag har faktiskt ätit en semla själv. Är förvånad själv med tanke på hur min dag varit. Men den var god och jag har gjort mig förtjänt av den. + Att jag har träning om drygt en timme. 


Det är mysigt att få bjuda familjen på gofika och själv kunna njuta av det.

.

Kategori: Fina stunder

Det ligger där och väntar. Väntar på ett misstag. Väntar på att få bryta ut och ta över hela mig. Gör mig illa. 
Oron finns i hela kroppen jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Försöker vara lugn försöker hålla mig sysselsatt lägga tankar och fokus på något helt annat men än har jag inte lyckats. 
Tankarna är många och min kropp är orolig. Det bubblar och smärtar inom mig och jag tar till alla medel jag har för att kunna bota oron. Jag pratar om ångest och smärta.

21 Februari 2012

Kategori: Ätbart

Startade denna dagen med att baka bröd. Så nybakat bröd blev det blandannat till frukost idag! Och idag ska jag spendera mer tid i köket. Lovat att göra lunch och sedan en speciell bakelse dagen till ära. Kan ni gissa vad? ;)
Om inte får ni reda på det sen! 

Frukosten blev god och mer än vad bilden visar. Nybakt bröd men skinka och ost med marmelad. Tallrik med frukt,fil och musli + ett glas med blåbärsoppa. Sen blidde jag tvär mätt.

Det är okej med måndag

Kategori: Vardag

Det kan faktiskt vara okej med måndag när det är lov, solen skiner och man vaknar med världens bästa syster brevid sig. När man tar en mysig promenad i underbart väder och äter en god frukost. Då, då kan det vara okej med måndag! 
Såhär började min dag. 


Ett litet smakprov

Sånt här kan man göra när det är snö

Kategori: Fina stunder

Detta har jag, vi hållt på med igår och idag. Jäkla kul! 
Förövrigt var det en trevlig kväll igår när vi firade mamma. Nu ska jag göra sånt som inte görs när mamma är hemma. Som handla, laga mat och plocka iordning. Hörs kanske senare!

Startade lovet på bästa sätt

Kategori: Fina stunder

Igår var en okej dag fram till kvällen då tankeverksamheten satte igång på allvar men jag klarade mig genom natten och idag mår jag okej igen. 
Jag har inte tid att sitta här egentligen. Måste plocka ordning på rummet, ta mig en repa till gymmet (om jag orkar och känner för det), fixa och dona lite saker innan mamma kommer hem. Nu tänkte jag bjuda på lite fina bilder från igår. 



Maten var fin och mina vänner är fina. Vi startade lovet på ett upperligt sätt. God mat, fint umgänge och innebandyderby som kanske inte slutade som vi hade hoppas på men sånt är livet. Tack för igår!

.

Kategori: Ätstörning och Anoroxi

Ibland fastnar jag i tankar om hur mycket jag önskar att allt var som förrut. Att allt var bra. Att jag inte jämförde, tävlade och satte upp nästan omöjlig mål. Ikväll tänker jag på sånt. Tror jag kryper ner i min säng och återkommer i morgon med ett förmodligen roligare och trevligare inlägg. 
GODNATT

Jag är så lycklig

Kategori: Fina stunder

Om ca 20 minuter befinner jag mig i min systers famn. Jag ska krama henne tills jag inte orkar stå längre. Åh vad jag saknar henne. Hon skulle kommit hem på lördag, då mamma fyller men hon överraskar mammsen med att komma hem idag. 
ÅH FYFAN VAD JAG SAKNAR HENNE!
En av favvobilderna på oss ♥

Jag älskar dig min alldeles egna bästa finaste lillasyster.

Dålig uppdatering

Kategori: Vardag

Jag har varit lite dålig på att uppdatera men jag har fullt upp just nu men plugga osv. Religionsprov i morgon som jag inte kan allt för mycket på. Och igår hade jag myskväll med fina pojkvännen. Bilder kanske kommer upp senare. 
Men annars då! Just nu är jag i skolan. Har haft fotboll men tränade själv då min fot är skadad och klarar inte bollkontakt just nu. Så fick bli så. Men det känndes sjukt bra faktiskt och jag hade mycket energi. Dock är den slut nu och jag behöver påfyllning. Tur att det är lunch om några minuter! 


Och idag är jag lite extra lycklig. Varför berättar jag kanske senare, hihi.
Vi hörs sedare! :)

Alla ♥-sdag

Kategori: Vardag

Och jag känner att det inte är någon speciell dag idag det är tråkigt. Hade inget planerat idag heller då både jag och pojken hade träning på schemat men nu blev min träninginställd så får se hur det blir.
Mamma tyckte jag kunde följa med henne på gympa. Gustav tränar ju ändå. Så får nog bli så! :)
Hoppas ni har en fin alla hjärtan-sdag!

Söndagen den 12 februari

Kategori: Fina stunder

Efter lite god mat och trevligt sällskap svirade jag om till träningskläder och åkte på träning! :) Nu har jag fyllt på med ny energi och kollar Wallander tillsammans med Gustavus. Nice söndag.


Huset fullt

Kategori: Fina stunder

Snart iallafall. Idag Fyller min Moster 50 år så idag har vi kalas för henne här hemma hos oss med systrarna Andersson + Mormor. 3-rätters osv. 
Ska iväg och träna om ca 2 timmar så får se hur det går med alla mat i magen.. Det återstår att se helt enkelt. Annars går jag runt i min favoritklänning och försöker dölja smärtan, försöker inte tänka så mycket.




Lördagskväll & Söndagsförmiddag

Kategori: Vardag

Mysig kväll igår med Gustav. Lagade fin mat, åt lite gottgott och tittade på Hitta Nemo. Slapp och mysig lördagskväll med andra ord precis vad jag behövde! 
Idag, som alla andra dagar vaknade jag tidigt och kunde inte somna om så jag roade mig med att ta kort på när Gustav sov och ta en promenad ute i snön innan det blev frukost. Rätt okej det också! 

Födelsedagsfirande för världens finaste farfar

Kategori: Fina stunder

Precis kommit hem från födelsedags firande hos farmor och farfar. Farfar är födelsedagsbarn idag! Grattis Farfar:) 


Nu ska dona lite grejer innan jag tar mitt pickpack och åker till pojkvännen och stannar där tills i morgon! :)

Lördagsmorgon

Kategori: Ätbart

Haft en mysig morgon. Strosat runt i gosiga kläder, njutit av det fina vädret, ätit god frukost. Jag gillar sånna här dagar. Bara får vara, leva i nuet och njuta av stunden. 


Hämtat tidningen i mysigt väder

Bilden gör sig inte rättvisa. Men ack så gott. Fil, hemmagjord musli, äppelbitar, russin och en liiiiiten mängd kanel.. jag är missbrukare av kanel. nomnom.

Knäcke med leverpastej och skinka/brieost. 


Fin fredagskväll

Kategori: Fina stunder

Tackar och bockar för en mysig och framför allt rolig kväll med Axel! :) Bion var bra. Väldigt bra! Om ni inte sett den.. SE DEN! :) Åh Peter Magnusson i mitt ♥ haha.
Innan bion åt vi god mat på favorit stället, 4 kök. Och efter bion strosade vi runt på favorit sället, Maxi innan min buss tog mig hem. Bra kväll. Tack Axel :) 

Fin vän

god mat

oj vad dålig bild.. jaj! :)

Axel hittade fina glasögon

Liiite dålig uppdatering här ja!

Kategori: Vardag

Körde ett riktigt härligt, jobbigt pass igår på gymmet då fotbollsträningen blev inställ. Var verkligen helt slut efter passet, så jäkla fint. Hängde med min pojk igår kväll efter träningen. 
Idag går jag i skolan och snart är skoldagen slut! Min eftermiddag/kväll är fullbokad. Bio med en vän vid namn Axel och sen kanske det blir hemma fest hos en kompis! Vi får se hur det blir. 

Vi hörs! Ha en mysig fredagskväll :)

Bild från googel

It is cold in here

Kategori: Vardag

Fy vad jag fryser och idag är det ändå inte så kallt men vinden kyler en del. Så nu sitter jag här och ska fixa med mitt CV, ringa lite samtal, betala räkning och söka jobb(?!). Många vuxen poäng till mig där. När det är fixat ska jag ta tag i plugget och sedan ladda för träning. I vilken form det blir är oklart men jag hoppas på fotbollsträning trots kylan! 
Nähe jaha, dax att börja med vuxen grejerna! Hörs senare:) 


bästa filten, snyggaste frisyren, snyggaste kläderna

Säger som Lasse Lindh idag

Kategori: Ätstörning och Anoroxi

"Jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt.." idag är ingen toppen dag. Jag är matt. Helt slut. Från topp till tå. Jag vet inte vart jag ska gå vet inte vart mina val leder till. Jag är vilsen. Jag är tom. 
Det gör ont i mig. Jag vill gömma mig ett tag och återvända när jag är redo. När allt detta är historia. När jag kan leva. Precis som jag vill.

Träning

Kategori: Träning

Några tappra själar var vi som tog oss till träningen trots den hemska kylan. Det var kul idag och det gick bra. Nu är jag mer mör i benen. Och det känns bra! Snart väntar min gosiga säng på mig och det känns ännu bättre. Faktiskt. 
I morgon är det kort dag i skolan och det känns nog bäst!
Mycket bra såhär efter en jobbig dag behövs.

Ellens bild.. Bra brudar. 

Duktiga jag!

Kategori: Vardag

Jag har sovmorgon idag till kvart över tolv. Men kan ni gissa vart jag befinner mig? Jo i skolan. Jag är duktig som pluggar och gör lite nytta! Dock kanske inte så mycket nytta just nu men man behöver ju ett break, visst? 
Okej jag skulle ändå in till stan vid tio idag, har möte inbokat. Men jag kunde ju tagit en senare buss än den vid 7 så lite duktig är jag ändå! :) 

Ser ni vad fint jag fått? :) Tack för all hjälp Josefin! Nu ska jag inte röra någonting och leka kunnig.. hehe. Nähe. Back to work! 

Måndag

Kategori: Vardag

När min blogg inte är fin får jag ingen lust att blogga...hehe
Tänkte bara säga det egentligen för att jag inte tycker det är kul att blogga när det inte är fint. ÅH varför kan jag inte med detta!?
Vi hörs när jag fått ordning på grejerna! :)

Skulle bara..

Kategori: Vardag

Fixa och testa lite. Jag kan inte detta.. Det är bara inse fakta. Haha. 
Ursäkta röran tills jag får hjälp av någon som kan.. :)

Därför kan det vara okej med vinter

Kategori: Fina stunder

Skriskor och skidor gör vintern betydelsefull. Det är det absolut bästa med vintern! Enligt mig iallafall. 
Har inte blivit några skidor denna vintern! Mycket trist.. men det är en annan historia! Idag har jag iallafall åkt skridkor igen med några fina vänner :)



Söndagsmorgon med -20 grader

Kategori: Fina stunder

Det är verkligen svin kallt! Temperaturmätaren visar -20 grader. Usch det är kallt har inne och jag sitter uppkurad i soffan inlindad i filt och en katt på magen och en dator i knät. Det går sådär att skriva men det går. Hehe. 

Gårdagen var trevlig. Dock var det inte lika kul som det brukar så jag åkte hem ganska tidigt. Men trevligt var det! Idag är det fint väder och jag är super sugen på att åka skriskor trots kylan. 
Om någon timme ska jag nog besöka gymmet. Sen får vi se om det blir skriskor:) Nåja får de vad dagen erbjuder!
Eventuellt blire bio ikväll också! 

Några bilder från igår

Ett gäng härliga brudar!

Kategori: Fina stunder

Lördag

Kategori: Vardag

Hejochhå! 
Kom hem för en stund sedan men snart ska jag iväg igen! Bada och bubbla med laget står som uppladdning inför årsfesten som är i kväll! Efter det är det bara hem och byta om för att sedan åka till en tjej i laget som håller i förfesten! Hoppas på en trevlig dag och kväll! 


Bild från årsfesten 2011


Tycker egentligen inte alls om att det är så fruktansvärt kallt och att det har kommit så mycket snö men det är gör sig ganska bra på bild. Såhär ser det ut utanför mitt fönster idag.

Fredagsmys

Kategori: Fina stunder

Trevlig kväll igår tillsammans med mina vänner. Käkade lite mat, kollade tv, spelade spel och kollade mer på tv. Vi snicksnackade en heldel också. Trevligt vare iallafall! Även om spelet inte var det roligaste;) 


Fokuserade pojkar
Söta tjejer 
Hoppas ni också hade en bra fredagskväll!

Jag tar helg!

Kategori: Vardag

Skönt. Nu är det helg. Vi har precis slutat och jag sitter kvar för att jag fördriver tid. Väntar på bussen och jag väntar hellre i skolan än ute i snöstorm.. okej inte snöstorm men det snöar och är väldigt kallt.
Pillat i mig ett mellis och jag tror jag ska ta en sväng till gymmet när jag kommer hem känner inte för att åka skriskor som det känns nu. Vi får se helt enkelt. 

Nu ska jag ta mitt pickpack och dra, haha. Vi hörs :) 


Bild från i somras då min hudton var någon nyans mörkare..

Snart fredag, igen!

Kategori: Vardag

Åh så skönt! Veckorna går så snabbt alltså och snart tar jag studenten.. Jisses. Jag börjar ju bli stor.

För övrigt skulle jag varit på fotbollsträningen nu men snön satte stopp. Det Har kommit flera decimeter och jag gillar det inte. Istället för fotbollsträning var jag på gymmet en stund. och nu är jag med min man. Känns rätt bra faktiskt att sitta och kolla tv i soffan med honom än att springa runt ute i minusgrader. Min kropp är lite mör känner jag. 
Helgen spenderas med vänner, eventuellt skriskor åkning, årsfest, bubbelbad med laget, träning och slapp. Låter som en ganska bra helg. Visst? 
Hoppas ni också får en bra helg! :) 


just nu

Min eftermiddag/kväll

Kategori: Fina stunder

Att åka skriskor var sjukt kul! Efter ett tag kommer man igång men innan man hittar balans är man verkligen bambi alltså. Det var väldigt kul och mysigt. Glömde mobilen hemma så blev inga bilder men min fina vän Amanda tog några bilder med hennes mobil så den kommer upp här. 
Efter skriskor åkningen gjorde Gustav lite fika och bjöd hem oss. Trevligt värre. Resten av kvällen har jag spenderat hos Gustav och nu är jag hemma. 



Idag har jag kännt lycka. På riktigt. Kramats med vänner, skrattat, levt
livet som jag vill leva det. Denna dagen har varit en alldeles underbart
bra dag. Den bästa på länge faktiskt.

TACK. Ni är bäst.♥

Min förmiddag

Kategori: Vardag

Promenix i stan i väntan på att klockan skulle bli tio. Efter besöket hos sjukgymnasten på abc kändes hela dagen mycket lättare och roligare. Det var skönt att vara där och göra lite övningar! 
Efter det träffade jag fina vänner och tog en lunch ihop och kikade lite på kläder. Nu är jag hemma igen och har packat ihop skriskor och kläder så jag förhoppningsvis ska klara mig från kyla. Det blir säkert en lika mysig eftermiddag som förmiddag!

A & A
min lunch, 4-kök i mitt♥
Gustavus.

puss

Godmorgon?

Kategori: Vardag

Nä inte idag. Har inte sovit bra i natt.. Men inte mycket att gör åt saken nu. Snart måste jag traska ut till bussen för att sedan gå runt i stan, med oöppnade butik=vet inte vad jag ska göra och fördriva tid. Ännu mindre roligt. 
Ja ni kan tycka lite synd om mig.. ;) hehe. 

Ha en bra dag och hoppas ni sovit gott! :)
Cool tjej, visst?