Erika Lindeblad

De senaste dagarna

Kategori: Vardag

Hej! De senaste dagarna har bestått av träning, jobb och ja det var väl det. Ser framemot fredag då jag är långledig och kan göra lite andra grejer än jobba.. för det finns fina planer för helgen som jag ser framemot! :)) I morgon hoppas jag på att kunna gå på en kick-off men får se hur jag löser det med stängning osv. 
 
Nu tänkte jag bjussa på lite mat och träningsbilder ;) Enjoy! 
 
 
 
 

efter-träning-mat

Kategori: Träning

 
Idag började jag jobba vid två och passade då på att göra storkok på kyckling. Sparade lite till nu ikväll och åt efter träningen. Smarta jag. Men jädrar vad gott det blev!
 
Imorgon är jag ledig, igen. Skönt. Om det är fint väder ska jag åka längdskidor så det så. Nu ska jag fortsätta chilla i soffan. Trött och har sjukaste träningsvärken i benen efter gårdagens ben och rump-pass. Fint! 
 
Har det fint! puss:*

Om en sjuk måndag och en glad tisdag

Kategori: Träning

Igår åt jag chokladsås med glass och kollade tv mest hela dagen. Inge roligt att vara sjuk men gott ibland.
 
Dessutom kom, bland annat, detta hem till mig. 
Jag saknade sommaren, fina vänner, studenten och Axel lite extra när jag kollade på bilder som denna. 
 
Och idag har jag lett jättemycket. Mest för att jag kan men också för att jag typ är frisk, kan äta som jag och snart även träna som jag ska! 
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. I morgon är jag ledig och ska spendera dagen med Addeman och förhoppningsvis ute i längdskidspåren. BRA GREJER!  Sleeeeeep weeeelll! 
 

Hej hej!

Kategori: Om mig

Blev sjuk, blev frisk, blev sjuk. Suger. Min familj har varit uppe och jag hade saknat dem mer än vad jag trodde och nu när jag är sjuk har jag sjuk hemlängtan.. Ledig från jobbet idag och just nu vill jag bara äta glass och gråta för att jag missar personalfesten med 80-talstema... ååååååh. 
Nåja hoppas jag blir bättre snart. Tack för mig! 
 
Järn-gänget. Så himla bra är dem. 

sjukling

Kategori: Vardag

För första gången på, seriöst, flera år, har jag gått och blivit sjuk. Jävla skit. Jobbar 9-19 i morgon. dööö. Vem fan behöver sjukdomar? Varför finns dem ens? Bajs. Godnatt. 

Kärlek till min syster

Kategori: Vardag

Hon är bland det bästa jag har. Hon känner mig bättre än vad jag själv gör ibland. Hon vet vad jag behöver när jag inte själv vet. Hon vet vad hon ska säga när jag är vilsen. Hon vet vad hon ska göra för att få mig må bra. Hon betyder så mycket för mig och jag älskar dig. Världens bästa lillasyster och vän. ♥
 
 
 
 
 

Om en onsdag

Kategori: Fina stunder

Idag har jag haft en underbart fin dag. Träffat en av mina finaste vänner, åkt skidor, tränat, blivit bjuden på lunch och tagit det lugnt. Så himla bra dag. I morgon börjar jag jobba igen efter två dagar av ledighet. Långpass fram till måndag. och på söndag kommer min fina familj upp. Lyckaaaaa! 
 
 
 
 

Lost and confused

Kategori: Om mig

Du gav mig något att tro på, något att hoppas på, något att leva för.
Du tog mig tillbaka till livet. Du tog min glädje tillbaka. Men, var är du nu?
Vad är jag nu? 
 

Underbara ledighet

Kategori: Vardag

Åh vilken bra dag det varit idag! Underbart väder, skidor, träning, god mat och framför allt ledighet. Jag är lycklig.I morgon hoppas jag på en minst lika bra dag då jag ska träffa en saknad vän som också är ledig. Äntligen lyckas vi pricka in en dag. Så morgondagen blir väl ungefär som idag och jag klagar absolut inte! 
 
I skidbacken. I solen. 
Middag. Rotfrukter, kvargröra, röktlax och gurka. Mmmmmm

Lite måndagsbestyr

Kategori: Träning

Hej på er!
 
Dagen har bestått av träning och jobb. I morgon är jag ledig för först gången sen jag kom upp hit och jag hoppas verkligen jag kan få vara ledig också. Mina andra lediga dagar har jag inte fått vara ledig pågrund av olika anledningar. Så i morgon ska jag åka skidor och på onsdag, som också är en ledig dag, ska jag träffa andreas och åka skidor. Så himla bra! 
 
Ha det fint! 
 
Dagens middag. Kycklingwok, sallad, kvarg. ååh så gott! 

Söndag

Kategori: Träning

 
Hej! 
 
Idag startade jag dagen med 40 min löpning utomhus. Saknar utomhuslöpning då jag inte hittar så bra och inte hittat någon bra runda än. Eller ja jag har ju inte direkt haft tiden heller. Men det kommer väl snart en dag då jag kan utforska området i mina löparskor. 
Sen har dagen bestått av jobb och städning när jag kom hem för att sedan köra intervall löpning och styrketräning i gymmet. As fint. Så nu har jag ätit och sitter och kollar tv. I morgon är det jobb igen. Dock ingen lång dag vilket är skönt! 
 
Åkte förresten skidor igår innan jobbet. Åh så kul och härligt det är och om en vecka kommer finaste familjen upp och hälsar på. Ska bli så himla mysigt!
 
Dagens middag efter dagens andra träningspass. Mmmmmm..
 

Ingen rubrik och så blev det en ändå.

Kategori: Vardag

 Hej på er! :) 
Jag har ingenting att skriva egentligen. Jag jobbar och tränar det är ungefär vad jag gör just nu. Skulle varit ledig igår men fick hoppa in. Snäll som jag är! Och även helgen spenderas på jobbet. Trotts att jag skulle ha varit ledig. Sånt är livet. Pengar blir det iallafall! Och jag trivs här uppe. Jag har det bra. I morgon ska jag försöka hinna med lite skidåkning igen innan jag börjar jobba! :) 
Hoppas ni mår fint!  Och ta hand om er! :) 
 
 
 

Ledig fast inte ledig

Kategori: Vardag

Hej! 
 
Idag skulle jag första gången varit ledig sen jag kom upp hit. Jag hade planerat en skid-dag med ett gäng men blev tvungen att jobba då det går sjukdomar här uppe just nu! Hoppas jag håller mig frisk. Dock hann jag med ett par timmar i backen så jag är glad! 
Dagen har verkligen varit aktiv. Vaknade, sprang en timme på löpband, åkte skidor, jobbade och nu ska jag ner i gymmet och kötta magen. NICE. 
I morgon väntar jobb 10-19. Och dessutom fyller finaste Johanna år. Hela 18 och jag är så ledsen att jag inte är hemma och kan fira den. :( Nåja dax för gymmet! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slut i rutan

Kategori: Vardag

HEJ! 
 
Ursäkta om ni saknat mig men jag har verkligen haft fullt upp! Jobbat mellan 9-19 varje dag sen jag kom upp hit. Stressigt men kul! :) Jag trivs superbra men är som sagt rätt trött nu och i morgon börjar en period då det är lite lugnare! SKÖNT. 
Hoppas ni hade en fin nyårskväll och får ett fint år! Ta hand om er! :) 

 
Två matbilder under veckan. Ser inge vidare ut men smakar desto bättre!